عارف: حمله به تأسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای ایران نقض فاحش موازین بین‌المللی است/ سند همکاری‌های اعضای شانگهای امضا شد جزئیات تازه درباره شهادت سردار حاجی‌زاده از زبان سخنگوی سپاه خبر مهم رئیس سازمان اداری و استخدامی درباره حقوق کارکنان دولت وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟ بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان ابلاغ شد خاتمی: مسئولان برای گرانی و معیشت مردم تدبیر کنند /صرفه‌جویی مد نظر همه باشد علم‌الهدی: نباید تولید محتوا در فضای مجازی آزاد گذاشته شود درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران

خبر جدید رئیس سازمان انرژی اتمی برای بازطراحی رآکتور اراک

رئیس سازمان انرژی اتمی گفته است که رآکتور تحقیقاتی اراک با تغییر تکنولوژی بازطراحی می‌شود و مراحل آن در حال انجام است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۸ - ۰۶ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 July 28
کد خبر: ۱۷۶۴۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ مهرداد لاهوتی سخنگوی فراکسیون مستقلان ولایی مجلس شورای اسلامی با اشاره به جزئیات جلسه صبح امروز (یکشنبه، 6 مرداد) این فراکسیون، گفت: در جلسه امروز فراکسیون مستقلان ولایی مجلس، آقای صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی حضور یافت.

 

وی افزود: در این جلسه، رئیس سازمان انرژی اتمی گفت که "توسعه فعالیت‌‌های هسته‌ای برای نسل‌‌های آینده اجتناب‌ناپذیر است، ما راهی نداریم جز اینکه این راه را ادامه دهیم و فناوری هسته‌ای باید توسعه باید".

 

سخنگوی فراکسیون مستقلان ولایی مجلس تصریح کرد: آقای صالحی در جلسه امروز این فراکسیون که پیش از جلسه علنی مجلس برگزار شد، اعلام کرد" در حال حاضر اگر بخواهیم میزان بازدهی هر نیروگاه هزار مگاواتی را محاسبه کنیم، حدود 11 میلیون بشکه نفت مصرف می‌کند، معنی آن این است که با احداث یک نیروگاه هزار مگاواتی، 11 میلیون بشکه نفت صرفه‌جویی کرده‌ایم و ممکن است روزی فرا برسد که به انرژی‌های فسیلی دسترسی نداشته باشیم، آیا دنیا می‌‌‌تواند انرژی مورد نیاز ما را تأمین کند؟".

 

لاهوتی ادامه داد: در بخش دیگر این جلسه، موضوع آلایندگی نیروگاه‌های هسته‌ای مطرح شد، به‌نحوی که آقای صالحی برآورد کرد که؛ "هر نیروگاهی، حدود 7 میلیون تُن گاز آلاینده تولید می‌کند، یعنی اگر ما 4 نیروگاه را مدنظر قرار دهیم، 28 میلیون تُن گاز آلاینده تولید می‌کنیم، که باید به این مسئله توجه شود".

 

وی راجع به بخش دیگری از جلسه فراکسیون مستقلان ولایی گفت: نکته بعدی این بود که رئیس سازمان انرژی اتمی به این موضوع اشاره کرد که "برای استمرار تولید انرژی جهت نسل‌‌های آینده، استفاده از فناوری هسته‌ای و توسعه آن، اجتناب‌ناپذیر است و باید این راه را ادامه دهیم، این فناوری برای اقتدار جمهوری اسلامی ایران حائز اهمیت است".

 

سخنگوی فراکسیون مستقلان ولایی مجلس تأکید کرد: آقای صالحی در این جلسه تصریح کرد که؛ "ما دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم و آمریکایی‌ها و غربی‌ها هم به این مسئله واقف هستند، از طرف دیگر نیز می‌دانند که ما قادر به تولید سلاح هسته‌ای هستیم، اما به‌سمت آن پیش نخواهیم رفت و تولید نمی‌کنیم، مانند آلمان و ژاپن، اینها سلاح هسته‌ای تولید نمی‌کنند، اما قدرت تولید آن را دارند، از طرف دیگر این تفکر غلطی است که آمریکایی‌ها بگویند "در علم و فناوری هسته‌ای شما (ایران) به رشد و بلوغ نرسیده‌اید".

 

لاهوتی در پایان خاطرنشان کرد: آقای صالحی گفت که با تغییر تکنولوژی، بازطراحی رآکتور تحقیقاتی اراک در حال انجام است و گام‌های کاهش تعهدات هسته‌ای ایران، گام به گام پیش می‌رود.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار